BiBoB er et mobilselskab som fokuserer på enkel og billig mobiltelefoni

Mobilselskabet er mest kendt for at have grundlagt mobilselskabet Telmore.
En startpakke med nyt nummer inkl. SIM-kort koster 89 kr. Derefter indsætter BiBoB 90 kr. i bonus over 6 mdr. Bonussen udløber efter de 6 mdr.

Der findes kun en form for mobilabonnement hos BiBoB. Her er der ingen opkaldsafgift. SMS koster 8 øre og MMS koster 1 kr. Taletid koster 60 øre pr. minut døgnet rundt, uanset hvilket dansk net der ringes til. Afregningen sker pr. sekund. Oprettelse af Udlandstelefoni koster 69 kr. På hjemmesiden Mobilabonnement.dk, kan du sammenligne priser på de nyeste og billigste mobilabonnementer i Danmark.

Viderestilling koster 60 øre pr. gang og derefter 1,40 kr. pr. minut døgnet rundt. Også her sker afregningen pr. minut.

BiBoB tager et betalingsgebyr på 70 øre for optankning under 50 kr. samt 1,45 kr. ved optankning over 100 kr. Det er muligt at have 2 numre på samme SIM-kort, så man kan have både privat og erhvervs nummer på samme telefon. De kan dog ikke benyttes samtidigt. Det koster 79 kr. i oprettelse.

Hvis man skal købe en mobiltelefon til sine børn er BiBob et godt valg. De tilbyder en børnekonto, hvor man på forhånd kan bestemme det beløb der må bruges hver måned.

Når beløbet er brugt, bliver telefonen kun lukket for udgående opkald og SMS, men man kan stadig ringe og sende SMS til nummeret. En børnekonto koster et månedligt beløb på 20 kr.

Hvem er Nanomobil?

Nanomobil er et nyere telefonselskab, som er en del af Telenor koncernen. Selskabet tilbyder mobiltelefoni uden abonnement. Oprettelse/flytning af nuværende nummer er gratis og man får 50 kroner i taletidsbonus når man modtager sit SIM-kort.

Nanomobil satser først og fremmest på at få fat i de kunder, som sender mange SMS, da dette er gratis. Derudover er der fri mobildata og ingen opkaldsafgift. Hvis man ringer til et nummer, som ikke bliver besvaret, er det også gratis.

Der findes flere services, som man kan få adgang til via deres hjemmeside, når man logger ind på MitNano. Her kan der være tale om manuel optankning af taletid, automatisk optankning af taletid, mobilsvarer, udlandstelefoni samt internet på mobilen hvor hastigheden typisk vil være omkring 1,1 Mops.

Derudover er det muligt at sende og modtage MMS beskeder på hjemmesiden. En anden god service på hjemmesiden, er at man kan følge med i sit mobil og SMS forbrug døgnet rundt.
Mobilpriserne for at ringe til og fra udlandet, svinger meget fra land til land, så det er en god idé at tjekke deres hjemmeside, for de nøjagtige priser.