De bedste svømmebriller ifølge konkurrencedygtige svømmere

Uanset om du svømmer indendørs pool eller træner dine krafter på det åbne vand, er svømmebriller afgørende for at se under vandet og beskytte dine øjne mod klor og saltvand. Men vi har alle følt, hvordan det er at svømme ved hjælp af par, der ikke fungerer så godt som de burde. For at finde de bedste svømmebriller, så konsulterede vi nogle eksperter for inden for området.

Hver ekspert var enig i, at tætheden  er den vigtigste faktor, når man skal købe svømmebriller. Vi har jo alle en forskellig ansigtsform,  så det kan være nødvendigt at prøve lidt forskellige modeller.

Svømmebrillerne skal være nemme at stramme til, og de må ikke sidde så stramt, at  de efterlader ringe omkring dine øjne. Med det i tankerne talte vi med svømmeinstruktører, trænere og konkurrenter for at finde de bedste beskyttelsesbriller, der hjælper din freestyle, sommerfugl og rygsvømning.

Hvilke glas har jeg brug for?

Find ud af, hvilke svømmebriller, der passer til dig. Her er findes der receptpligtige linser til polariserede, tonede og de spejlede.

Moderne svømmebriller findes i en række forskellige linsetyper, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilke der passer til dig. Du kan vælge , der passer til forskellige anvendelser, miljøer og lysforhold. Vi hjælper dig med at finde ud af hvilken glastype du skal bruge til dine svømmebriller.

Svømmebriller med styrke

Briller, der har en receptpligtig linse, fungerer som receptbriller for at korrigere og understøtte dit syn, så du kan nyde den samme klarhed af synet, som du har med dine normale briller.

Mange konkurrencedygtige svømmere nyder den psykologiske fordel, de føler, at spejlede linser giver dem en lille fordel i konkurrencer og løb, men deres primære anvendelse er at reflektere lys væk fra dine øjne og give et mørkere udsyn. Spejlede linser er gode til lyse dage og kan bruges udendørs til svømning, mens polariserede linser er mere effektive til at filtrere blændingen.

De er velegnet til lyse, indendørs svømmebassiner, spejlede linser hjælper med at reducere lysstyrken, men kan være for mørke til svagt oplyste områder.