Den klassiske mor gave 

På Mors dag, som er den helt store blomsterdag i Danmark, bliver der købt blomster for millioner. Det er egentligt ikke bestemt af nogen, hvad man giverimen der eksisterer ikke en kutyme for, hvilken blomst man giver sin mor den dag. Mange vælger at give røde roser på mors dag, men det kan være en dyr fornøjelse. Jeg kan anbefale, at du giver din mor de blomster, som du ved, at hun elsker. Det kan jo ske at man glemmer mors dag men det opdager du hurtigt da alle blomsterhandler har åbent og kan tilbyde de flotteste blomster.

Hvis du uheldigvis er en af dem som bor langt væk fra din mor så kan du jo stadig forkæle hende med en smuk buket blomster. På mors er der rigtig mange blomsterhandler kæder som kan tilbyde at levere blomsterne til din mors adresse.

Hvis du af den ene eller anden årsag ikke er hjemme til at kunne fejre mors dag. Så kan jeg helt klart anbefale at du gør brug af leveringen. Du kan enten selv give din mor blomsterne fysisk, ellers så kan du sende en fin buket blomster og måske tilføje et sødt kort som medfølger. Husk endelig på at dagen handler om hende og at du netop elsker hende fordi hun er din mor og ikke en andens. Hvis du er tabt for gaveideer kan du os altid give hende chokolade, gavekurv, en oplevelse, gadgets eller noget kreativt som du selv har lavet. Men husk nu at det ikke er gaven som tæller men at man er sammen som familie og har en hyggelig dag.

Hvorfor fejrer vi mors dag i Danmark?

Hvorfor fejre vi overhovedet mors dag? Jamen, det gør vi fordi at det er super vigtigt at hylde jordens mødre ved at gøre det på en bestemt dag. De har fortjent at blive fejret for deres utrolige styrke og indsats med børn og familie. Det vigtigt at huske på hvor meget det kræver. Det er dog ikke kun mødre der har en dag, det har fædre os. Fars dag fejres i Danmark den 5 juni på grundlovsdag, det nærmeste man kommer en dansk nationaldag. Mange mænd benytter også dagen til at give deres egne børns mor en gave, som typisk er af fra Imerco, hvis børnene er for små til selv at tage hånd om at lave eller købe en gave.

Hvad betyder mors dag for mig?

Hvad betyder mors dag egentlig for mig? Det er faktisk et godt spørgsmål. Da min mor og jeg bor i hvert sit land og har en dårlig kommunikation betyder dagen ikke det helt store for mig. Så når jeg tænker på mors dag på søndag, så er der ingen mor jeg skal sende blomster til, ringe til, eller sende en sms til. Men jeg tænker på hende det, gør jeg skam.

Hvad er mors dag?

Mors dag er en mærkedag stiftet af kvinder. Dagen stammer helt tilbage fra USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgrets forkæmper Julia Ward Howe. Oprindeligt var tanken, at dagen også skulle være en dag for fred. Mors dag blev indført i Danmark 1929. I Danmark fejre vi dagen den 2 søndag i maj.